Blank_filmski inkubator | RADIONICA HIBRIDNIH FORMI
24350
page-template-default,page,page-id-24350,,select-theme-ver-4.6

RADIONICA HIBRIDNIH FORMI

Tema radionice i pristup
Radionica hibridnih formi filma zamišljena je kao dvomjesečna radionica izrade autorskog kratkometražnog filma od polazne ideje do realizacije. Tijekom radionice polaznici će imati priliku upoznati se s teorijom i praksom potrebnima za realizaciju svog projekta. Teorija podrazumijeva shvaćanje filmskog rodoslovlja i modusa izražavanja, a praksa obuhvaća rad s kamerom, montažom – tehnikom neophodnom za rad na autorskom projektu.

Cilj radionice je kroz niz kraćih vježbi doći do točke u kojoj se kod svakog od polaznika kristalizira jasna koncepcija budućeg autorskog filma, a s razvijenim konceptom pristupiti snimanju i montaži filmova. Kroz filmske vježbe polaznici će imati priliku otkriti svoje senzibilitete, te uz stručno vodstvo oblikovati svoj završni rad. 
 
POČETAK: nedjelja, 20. studenog 2022. u 17h
TRAJANJE: 10 susreta
VRIJEME ODRŽAVANJA: nedjeljom u 17h i srijedom u 19h po 2h
MAX 10 polaznika
PRIJAVE DO: četvrtka, 17. studenog u 23:59. Prijava treba sadržavati kratku biografiju, motivacijsko pismo te kontakt informacije (broj telefona i mail). Prijaviti se treba na:
 
CIJENA: Radionica je besplatna, plaća se samo godišnja članarina (200kn) koju ste dužni platiti prije početka radionice.

Kontakt: Igor 098 913 3411

Facebook: Blank.filmskiinkubator