REDOVITI MJESEČNI SASTANCI & SCENARISTIČKI INKUBATOR

Ivana Kukuljevića 1a, Špansko, Zagreb

Kako Blank permanentno organizira mnoštvo radionica: Radionice za djecu / mlade / studente / scenarističku / montaže odlučili smo se za redovite mjesečne sastanke kao i za redovite sastanke za mlade scenariste - scenaristički inkubator otvoren  svim članovima Blanka.Redoviti sastank je kao mali cluster u kojem se okupljaju svi članovi / radioničari, ali i nečlanovi zainteresirani za stvaranje filma. Redovita, velika okupljanja Blanka biti će svaki prvi ponedjeljak u mjesecu.

 

Na tim okupljanjima svi zainteresirani moći će predstaviti svoj projekt i slagati timove ljudi koji će biti zainteresirani za realizaciju istih. Na svakom od sastanaka biti će jedan specijalni gost: profesionalac iz određenog sektora filmske industrije. (Dosadašnji gosti: Ana Hušman, Zdravko Mustać, Tanja Golić, Dražen Žarković, Dana Budisavljević, Zvonimir Jurić...). Platforma je otvorena za sudjelovanje svim zainteresiranima. Dakle, cilj je stvaranje novih filmova, ali i međusobno upoznavanje & druženje svih radioničara i ostalih zainteresiranih friških i manje friških :) filmaša! Scenaristički inkubator namijenjen je članovima Blanka na kojima se razvijaju scenariji za potencijalne filmove.

Voditelj inkubatora je Igor Jelinović.

Raspored scenarističkih inkubatora šalje se redovito mailom svim članovima Blanka. Sudjelovanje na inkubatoru se ne naplaćuje. 

Radujemo se vašem dolasku!

 

POKROVITELJI

  • zaklada civilno društvo

    Blank je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

    zagreb zagreb.hr havc HAVC  ministarstvo kulture Ministarstvo kulture  pošta posta