RUSIJA 2018.!

Blank_filmski inkubator odlučio je sakupiti videomaterijale  snimljene u Zagrebu za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji od  14.6. do dočeka na Trgu 16.7.2018.

Naročito nas zanimaju veselice na Trgu i ostalim javnim prostorima grada Zagreba  za vrijeme i uoči zadnjih utakmica hrvatske reprezentacije te doček reprezentacije. Zanimaju nas sve ludosti, bizarnosti koje ste vi ili navijači vidjeli i proživili!

Videomaterijal mora biti pristojne, gledljive HD kvalitete. Pošiljatelj mora biti autor snimljenih materijala.

Materijale nam uploadajte na MYAIRBRIDGE (do 20GB) i pošaljite nam download link na info@blankzg.hr s naznakom RUSIJA 2018.

Materijali će biti korišteni u produkcijiskim i koprodukcijskim projektima Blanka, a od najboljih materijala napraviti će se kompilacijski video koji će biti javno objavljen i stavljen u javnu domenu.

Pošiljatelj/autor se slanjem materijala odriče bilo koje vrste naknade te Blank ne mora tražiti  privolu za korištenje. Autor materijala će biti imenovan na špici projekta u kojoj se materijal koristi, te će biti podložni za daljnje korištenje pod Creative Commons licencom: Imenovanje 4.0 međunarodna (CC BY 4.0)

Slanjem materijala pošiljatelj pristaje na gore navedene uvjete Blanka.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica kontaktirajte nas na: info@blankzg.hr. Ukoliko je riječ o velikoj količini materijala nepodesnoj za slanje, budemo se dogovorili o manualnom prenosu .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 POKROVITELJI

  • zaklada civilno društvo

    Blank je korisnik Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

    zagreb zagreb.hr havc HAVC  ministarstvo kulture Ministarstvo kulture  pošta posta