INKUBATOR ZA DUGI METAR

REZULTATI BLANKOVOG NATJEČAJA: INKUBATOR ZA DUGI METAR

http://www.havc.hr/infocentar/novosti/na-blankovom-natjecaju-za-razvoj-dugog-metra-pobijedila-cetiri-autora

Na natječaj je u roku stiglo preko 40 kvalificiranih prijava. Izbor je bio zaista velik i dugo nam je trebalo da se usuglasimo. Od prijavljenih radova nismo mogli izdvojiti niti jedan koji bi se istaknuo kao jasan pobjednik, ali četiri rada imaju potencijala, a mi ih želimo promovorati i nagraditi te smo odlučili da nagrada od 5000kn bude ravnopravno podijeljena na 4 autora, a to su:

Igor Baksa: Tisuću riječi

Albin Salkić: Samo smo stajali

Neven Dužanec: Kolinje

Marko Škobalj: Melisa

Navedenim autorima biti će ponuđeno mentoriranje i Ugovor o suradnji.

Još jednom se svima zahvaljujemo na slanju radova!

U Zagrebu, 1.4.2017.

*********************************************************

 

 

Blank_filmski inkubator otvara natječaj za razvoj dugometražnog igranog filma s rokom prijave produženim zbog velikog interesa do 1.3.2017.

Tema nije zadana, ali poželjni su: drama, triler i krimić.

Konačni cilj natječaja je realizacija odabranog projekta – želimo gledati taj film! Minimalna dob autora je 18 godina. Broj projekata koje jedna osoba može poslati ograničen je na jedan.

Pod projektom se podrazumijeva: sinopsis (1-2 kartice) i treatment (4-10 kartica). Prihvaćaju se isključivo originalna djela. Autor mora imati puna prava na projekt koji šalje.

S pobjednikom natječaja će na daljnjem razvoju projekta raditi tim scenarista, redatelja i producenata.  S pobjednikom želimo prije svega razviti dobar partnerski odnos te se s pobjednikom obavezno potpisuje ugovor o suradnji i nakon toga ne može povući svoj projekt iz razvoja i realizacije s Blank_filmskim inkubatorom. Pobjednik dobiva 5 000kn.

Ukoliko bude više projekata koji imaju potencijala, autorima će se ponuditi ugovor o suradnji.

Blank zadržava pravo neodabira pobjednika ukoliko ne bude zadovoljan s kvalitetom pristiglih projekata.

Rezultat natječaja će biti javno objavljen na Blankovom webu do najkasnije 1.4.2017., a svi sudionici koji prođu selekciju biti će obaviješteni e-mailom.

E-mail prijava na: info@blankzg.hr s naznakom: Za Dugi te obavezno priložiti: CV (max. 1 kartica) & kontakte (adresa & mob)

Sinopsis (1-2 kartice) i treatment ( 4-10 kartica)

Sve poslati u jedom word ili PDF dokumentu!

Rok zbog velikog interesa produžen do: 1.3. 2017.